Nieuwe samenwerking: Ellie.Connect x Fedustria. 

Frankfurt, [25/4/2024] – Ellie.Connect, het digitaal platform, ontstaan uit een sterke liefde voor de Belgische textielindustrie, heeft zich de afgelopen 3 jaar ingezet om textiel & mode bedrijven te ondersteunen in hun duurzaamheidsverhaal. Vandaag kondigt Ariadne Innovation, het bedrijf achter, Ellie.Connect, met trots de samenwerking aan met Fedustria, Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie.

Ariadne Innovation en Fedustria bundelen hun krachten om Ellie.Connect te promoten als dé tool voor bedrijven op hun duurzaamheidsreis. Ellie.Connect biedt een digitale, slimme duurzaamheidsassistent die toegang geeft tot het brede, Europese ecosysteem van textiel en de circulaire keten. Deze samenwerking zorgt niet enkel voor een nog sterkere lokale verankering via Fedustria, maar biedt bedrijven ook de mogelijkheid om actief te connecteren en te leren van andere regio’s in Europa via Ellie.Connect.

“Dit is een bijzonder moment voor ons,” zegt Julie Lietaer, CEO van Ariadne Innovation, bezielster van het Ellie.Connect platform. Na vele gesprekken en eerdere samenwerkingen bieden we nu een gezamenlijke mooie opportuniteit voor bedrijven. We zijn enorm trots op deze stap en kijken ernaar uit om samen te werken aan een duurzame toekomst voor de Belgische textielindustrie.”

Dankzij deze samenwerking kunnen alle Fedustria leden profiteren van een korting op een van de Ellie.Connect premium abonnementen. Neem contact op met Fedustria of een van de leden van het Ellie Team voor een demo en meer informatie.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Florence Lootens
Ariadne Innovation
florence.lootens@ariadne-innovation.com 

Over Ellie.Connect:
Ellie.Connect is een vooruitstrevend platform dat zich toelegt op duurzaamheid in de mode- en textielindustrie. Het biedt een breed scala aan digitale tools, inspirerende content en netwerkmogelijkheden via het digitale ecosysteem platform www.ellieconnect.com.

Over Fedustria:
Fedustria is de Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie en vertegenwoordigt in België meer dan 1.600 ondernemingen (waarvan meer dan 90 % kmo’s zijn), die samen meer dan 34.800 directe jobs creëren en een omzet halen van 11,2 miljard euro, waarvan 70 % uit export.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *